INA PLASTIC SRL

Despre companie

Compania Ina Plastic SRL si-a inceput activitatea in luna martie 2017, din dorinta de a furniza produse de calitatea si in timp utili clientilor din toata tara. Ne adresam tuturor afacerilor care folosesc produse pentru ambalare, fie pungi din polietilena, folie cu bule sau folie din polietilena expandata, fie folie din polietilena simpla sau termocontractibile, cu sau fara personalizare.

In urma cerintelor clientilor, producem si sheeturi (despartitoare) din folie cu bule sau din folie de polietilena expandata.

Din 2020 ne desfasuram activitatea in cadrul unei hale noi de productie, care are si o parte de despozitare, in parcul industrial III din Oradea, judetul Bihor.

Odata cu deschiderea halei de productie, am pus in functiune si utilaje dedicate productiei, ajungand sa prelucram intre 0.8  si o  tona de polietilena pentru a produce folie simpla sau personalizata, sau folie termocontractibile.

Utilajele proformante ne permit o productie de minim 20 000  unitati produse / zi / utilaj ajungand chiar si la peste 100 000  unitati produse, in functie de dimensiunile produselor.

Ia legatura cu noi prin formularul de contact, sau solicita o oferta de pret pentru compania ta.

INA PLASTIC SRL

Date companie

Servicii si produse de calitate maxima, folosind utilaje de ultima generatie si personal calificat.

2017
FONDATA IN
500
CLIENTI MULTUMITI
150
FIRME PARTENERE
350
PROIECTE FINALIZATE

Solicita o oferta de pret

Daca esti interesat de o oferta de pretu pentru unul din produsele noastre, completeaza formularul de comanda si vom revenii in cel mai scurt timp.